small talk boy

počasí, politika, zprávy ... znáte to?

pondělí, června 23, 2008

Chewing nation 5 %

Tak se opet po tydnu hlasim. Je to cim dal vetsi problem najit si cas sem psat. Dneska mam zase den volna. Nedele jsou obecne dost slabe, takze myslim, ze volno budu mit skoro pravidelne.

Dneska poreferuju trochu hloubeji o moji praci. Jsem uz do jiste miry autonomni. Osobne bych svoji uroven oznacil jako vysoce pokrocily. Moji nadrizeni jsou s mymi pracovnimi vykony nadmiru spokojeni, takze nektere ulohy vykonavam bez jakekoliv supervize. kKratce recenu "conference setup skills - I has them". Muj pracovni den zacina v 8 nebo 15. Dorazim na hlavni stanoviste "setuparu" a zapojim se do prace. Vetsinou prvni dve hodinky uplynou v poklidnem tempe. Koukneme do vytistenych papiru, co je potreba pro dnesni den pripravit a postupne na tom zacneme delat. Mame tady opravdu hodne konferencnich mistnosti. Ty velke se jmenujou Skyline, Commonwealth Ballroom, Pryors a venkovni Blue Ridge Terrase ( my ji slangove rikame bi ar ti, pac to zni vic cool .) a potom jsou tady mensi jako Piedmont, Stropshire, Fortune, Smoakin a windsong ( Tu jsem si pro osobni ucely prejmenoval na lepe zapamatovatelnou vinson).

Mame nekolik druhu setupu. klasicke konference, classroom (jako ve skole) a nebo theatre (do salu se poklada platno) no a potom uz zalezi na tom kolik ma skupinka clenu (tedy kolik zidli musime dopravit do mistnosti) a jake maji pozadavky na jidlo a piti (tedy jestli musime stavet zakladnu s pitim nebo stoly na buffet).
Kazda skupina je jina, takze jednotlive setupy se docela lisi, takze mi prace rozhodne nepripada monotonni. Stejne ale nejde o nic vic nez staveni a opetovne bourani vybaveni mistnosti.

Minuly tyden tady byla nejaka skupina Enviromental fund o 350 lidech, coz je docela pecka. Samozrejme pozadovali odpadkove kose vsech moznych druhu odpadu. Nas resort sice srdnate oznamuje, ze recikluje, ale realita je trochu jinde. Veskery odpad se ve vysledku zmixuje a jde do obycejneho kontajneru. takze trideni nejvyssi mozne urovne:)! To same se deje s jidlem. Kdykoli jsou nejake zbytky, tak v prvnim kroku dojidaji zamestanci a uz v druhem kroku jde jidlo bez milosti do odpadu. Je mi to docela lito a hlavne si vzdycky vzpomenu na ty utrapene africke ocicka. Zivot je nespravedlivy. .)
Tento tyden jsme meli zabavnou skupinu VFDA. Coz je zkratka pro Virginia Funeral directors association. Nemohl jsem si nevzpomenout na six feet under, ktere jsem pred odjezdem sledoval. Fakt to bylo vtipne ve skyline jsme meli narvane rakve a urnicky. S Chrisem jsme si z toho delali srandu. Doug z nas byl celkem nestastny. Nejvic nas dostala jedna mahagonova rakev, ktera hlasala 5ti letou zaruku (wtf?) No a ted o vikendu dorazina vtipna skupina priznivcu fretek. Jestli se chcete pobavit, tak se mrknete na jejich nevsedni web www.ferret.com. Ja sem se valel po zemi.

No a hrozne partyjujeme. V utery jsme byly nakupovat ve Waynesboroo a nakoupili jsme alkohol za 100$. sokujici na tom je to, ze ten alkohol zmizel behem 3 dni. Vsichni Slovinci maji naprosto neuveritelnou vydrz. Z piva se skoro nemuzou opit. Fakt jsou vtipni. Treba Matej se opil hned prvni noc. Sel spat hodne nad ranem, takze kdyz v sedm zacala zkouska pozarnich siren, tak byl porad pod vlivem. Nicmene zachoval si chladnou hlavu a okamzite si zacal balit periny do batohu. Historka se rychle roznesla, takze si ho dobirame prezdivkou Firestarter. Ja jsem si vyslouzil prezdivku DJ Majka, diky mym vizionarskym tanecnim kreacim :) Dokonce existuje tajna nahravka. Kazdy den peclive kontroluju jestli uz neni nejaky leak tohoto artefaktu.)

Dneska se vzpamatovavam z trojite narozeninove party, kterou sem opustil az kolem pate hodiny ranni. Bylo to divoke. spal jsem dnes az do 1. potom jsem zkouknul spanelsko vs. italie. Muj vylet do kina se nakonec nekona, coz je fakt debilni. Ty americani jsou hrozne nespolehlivi. Na necem se dohodnem a oni zmiznou.

no nic uz se mi to zvrhava do plkani. koncim. mejte se.

Štítky:

3 Comments:

Anonymous Anonymní said...

super prispevek majky! vypada to, ze uz ses se svym novym domovem szil a omracujes svym indie usmevem vse zive co ti prejde pres cestu! nemas zpravy od Jonynka? .)

1:35 odp.  
Blogger majkí said...

psal mi toto.

cau kamo!


mam se tu bezvadne nno, sice moc prace, ale vlastne me to hrozne bavi. lidi skvely, potkal sem nejakyho dana, co vypada jak jake gyllenhaal, pak emu, co je moc hezka a chytra, no a tak
do kina na get smart pudu.
a new york? tyvole!
zase napisu
cau a dik za zpravu!

jonas

2:42 odp.  
Anonymous Anonymní said...

Majki, vidim, ze parite vskutku luxusne. Kdyz si vybavim tve tanecni kreace, tak chapu tvou prezdivku. Jen to tak rozbaluj i dale! Tesim se, az najdu na youtube onu tajnou nahravku.
No, my kdyz uz jsme v Koreji, tak chci ostatni vytahnout do jejich karaoke baru, to asi bude sila. Akorat se vsichni shodli na tom, ze se tam asi neda jit za strizliva :-)
P.S. Miluju oblecky pro fretky!!!

4:28 odp.  

Okomentovat

<< Home