small talk boy

počasí, politika, zprávy ... znáte to?

sobota, června 07, 2008

chewing nation 2#

Tiffany (moje nadrizena) me nechala cekat na greyhound station asi 3 hodiny. kdyz se tedy ukazala, tak jsme este cekali na spoj z washingtonu, v kterem jela Camila z Kolumbie. Ani se to nezda, ale z charlottesville je to docela streka. Jeli jsme fakt rychle a stejne se clovek dost tezko vejde do jedne hodiny na silnici.
Nutno rici, ze on samotny rezort je dost trozlezly, takze kamkoli je to dost daleko.

Nase obri roubena chatka stoji presne naproti hasicarne (nahoda? :0) Je rozdelena na tri patra a na kazdem patre je 5 bytu. Byt ma 3 loznice dve koupelny a spolecny obyvak a kuchyn (Obrazky budou). Ve vybaveni nechybi plazma, mikrovlna trouba, toustovac a podobne serepeticky. Muj byt ma cislo 15 a zatim jsme tam jenom 3. Ja jsem dorazil jako 2. prvni tam byla Zuzu z madarska. No a vcera dorazila Spila ze Slovinska. Vareni tedy bude na haku .) Jinak prestoze jsme 2000 metru nad morem, tak je tady pekelne horko. Je tu dost vlhko, coz je fakt neprijemne. predstava, ze bych fungoval v nejakem vetsim horku me desi.

Byl jsem uz prvni den v praci a je to docela makacka. pracoval jsem 8,5 a 12 hodin (do 3 hodin rano). Jsem hodne zvedavy, jak to budu zvladat. Jinak pokud bych mel tu praci nejak popsat, tak asi takto. Mam na starosti rozkladavani o opevne skladani stolu a zidli, kteri nasi klienti chteji v nejruznejsich podobach. S tim je potom spojene luxovani (kazdou smenu jsem asi 3 hodiny luxoval), noseni ubrusu, vynaseni odpadu nebo dojidani zbytku. Muj nadrizeny se jmenuje Doug a ma rad dr.Peppera. Vypada jako akcni hrdina a oslovuje me buddy. mym druhym nadrizenym je mlady rizkovity adolescent Chris, ktery vazi odhadem tak 90 - 100 kg. Skoro tomu ani nejde uverit, ze je mu jen 18.

Tak asi by zase stacilo.
M.

Štítky:

3 Comments:

Blogger Unknown said...

Ty mas v popisu prace dojidani zbytku?! :D Napis neco pozitivniho, pride mi ze zatim pises nejak rezervovane. Co se ti tam libi?

3:09 dop.  
Blogger reibenkopf said...

jen pis porad stejne, je to srandovni :) ..pak to vydas jako knihu a bude to bezceler

.. jinak drzim palce,aby sis rychle zvyknul na 12ti hodinovy bending (kdyz uz vime,ze to neni to co jsme mysleli :) ) luxovani a dojidani zbytku :D

3:15 odp.  
Blogger orpa said...

Ano, ano, pán je výborný stylista!

1:26 dop.  

Okomentovat

<< Home