small talk boy

počasí, politika, zprávy ... znáte to?

neděle, června 15, 2008

Chewing Nation 4$

Slunickove nedelni odpoledne jsem se rozhodl stravit decentnim posezenim u klavesnice pocitace a poreferovat vam, jak se mam.

S klidnym srdcem prohlasuji, ze jsem po opravdu divokych 8 dnech dostal 2 dny volna(patek, sobota). dneska sice znova hakuju, ale jsem v 100% kondici, takze hrde hlasim "stoly treste se!" Navic moji kolegove si na me uz docela zvykli, takze i ja si vic dovoluju a je to o dost vetsi curina. Jasne je to makacka, ale aspon se u toho dabelsky bavim. Dneska mam smenu s Robem. Na prvni pohled pusobi jako upjaty mlady american, ale je to opravdu po americku "jolly Fella". odpracovanych hodin mam vic nez dost. Jen od pondeli do ctvrtka mam 41 hodin. To v praxi znamena, ze dneska pracuju celou smenu za 12,75$,coz neni uplne zle. Prvni vyplatu dostanu v patek. myslim, ze se bude pobybovat ve vodach 450 - 500$ coz, je docela ok.

Jinak s lidmi se to zacina zlepsovat. Konecne jsem se vyskytl na jedne party a zlehka jsem se tam cinknul. Bylo to u sousedu jamajcanu a muzu poctive rict, ze jsem koukal, jak monstrozne to tam maj kuci zarizeny. Vcera prijeli dalsi dva spolubydlici, takze uz nas je 5. Sandi a Matej jsou ze slovinska, takze nas pokoj se razem promenil na slovinskou bastu, neb tu mame este Spilu a obcas u nas prespava Ana, ktera moc nevychazi se ruskymi spolubydlicimi. Cekame tedy uz jen na Irinu, ktere by mela priletet v pondeli. Takze konecne budeme kompletni.

Seznamil jsem tady s kolegou Brianem, co pomaha nam z conference setup. Pri hovoru se priznal, ze jeho pradedecek byl cech a ze za valky emigroval. Tak sme se zakecali a nejak sme se dostali na tema hudba. Ja sem se mu sveril, ze bych chtel na festival Lollapalooza. On mi rekl, ze by to nemel byt problem, protoze srpen byva volny a poradil mi, abych se zeptal velkeho sefa. Takze jsem opravdu drze sefa zeptal a ten rekl, ze neni problem. Takze dalsi den jsem Brianovi prinesl 200$ a za necelou pulhodku jsem uz listek nevericne drzel v rukou. Takze pokud muj sef nejak zahadne nezmeni nazor (uz se totiz stalo, ze meho kolegu Alexe zavolal do prace, prestoze mel naplanovany regulerni den volna), zda se, ze moje nejvetsi letni prani se stane realitou. Tak mi drzte palce.

Dva dny volna jsem vyuzil k lenoseni.Byl jsem na bazenu relaxovat. Nahodou jsem taky odchytil v televizi Batman Begins, takze jsem si Nolanova batmana, pred prichodem Dark Knighta mile osvezil. Povedlo se mi dorazit Number 9 dream od Davida Mitchella, ktereho jsem prokladal premierovymi poslechy noveho alba od coldplay (to japonske aranzma padne k cetbe jako ulite)
Jak se tak divam, tak je to zhruba prvni opravdu pozitivne ladeny prispevek. Snad to tak zustane popripade se to jeste zlepsi. Zuztante naladeni a sledujte fotky.

M.

Štítky:

3 Comments:

Anonymous Anonymní said...

to je dobre, ze se dabelsky bavis .)) chci naky detaily o party u Jamajcanu!

2:02 odp.  
Anonymous Anonymní said...

Supr, konecne prispevek chrlici nadseni a nabyty pozitivni energii... Majki, mam z tebe radost!

12:09 dop.  
Blogger Lenule said...

Hoooj, tak jsem si konecne nasla cas a pravidelne sleduju vysilani:) Primlouvam se za detaily o jamajsky party:)

9:38 dop.  

Okomentovat

<< Home